MySpace Layouts
MySpaceLayouts

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

duminică, 27 iunie 2010

Concurs la babyonline

 Daca vreti sa participati mergeti pe link-ul de mai jos si nu mai ramane decat sa va inscrieti. Se pot castiga premii frumoase pentru micutii vostri. Succes!
http://www.babyonline.ro/blog/coperta-baby-martie-2010/

marți, 15 iunie 2010

HOP-TOP, BOC- BOC

Ce frumusel si nevinovat este el....
L-am vazut pe Boc azi inainte de a vota parlamentarii motiunea de cenzura. Imi venea sincer sa il linsez. Cate tampenii putea sa debiteze pe minut...Se lega doar de ce nu avea importanta: ca parlamentarii erau nemultumiti ca isi pierd privilegiile, ca problema a inceput in 2007, ca sa le fie rusine celor din conducerea din 2007 ca nu au facut un fond pe care ei sa il cheltuiasca si ca au mintit ca vor creste pensiile (parca el acum o luna si ceva nu ne spunea ca sunt bani pentru pensii si salarii), ca motiunea este un plagiat, etc. Mi s-a facut o greata...
Asa ca motiunea a cazut si Boc a ramas cu impresia ca ne-a speriat pe toti cu discursul sau si ca vom tacea chitic de acum incolo la ce va mai taia el si ai lui(mai bine zis el este al lui Basescu).
De faptul ca taie si din indemnizatia de crestere a copiilor vad ca nu mai zice nimeni nimic. Deja am fost exluse si din manualul de istorie asta daca mai aveam loc de Esca.

marți, 8 iunie 2010

Caldura mare...

Nu stiu voi cum faceti fata la caldura asta infernala; ce sa mai spun ca eu stau si la ultimul etaj (4), ma coc aici in suc propriu. Sau poate trebuie sa mai adaug ca am in fata un bloc si ca nu pot lasa geamul prea deschis ca se vede tot? Iti vine sa dai si pielea jos de pe tine.
Cunoasteti vreo reteta care sa te mai fereasca de canicula? Asta exceptand folia din geam sau metoda aceea cu deschis geamul dimineata pe racoare si inchiderea lui cand vine soarele.

vineri, 4 iunie 2010

Premiu


Am primit acest premiu din partea  Danielei si a Mariei  si va multumesc din suflet pentru ca v-ati gandit la mine, mai ales ca nu sunt sigura ca merit acest premiu.

Daruiesc acest premiu prietenilor mei virtuali:
si tuturor celor care imi vor deveni prieteni de acum inainte.
Premiul are si cateva reguli pe care eu insa nu le voi putea respecta intocmai:


"SA POSTEZE PREMIUL PE BLOGUL PERSONAL,
SA-L DARUIASCA CELOR 12 PRIETENI ALESI,
SA AFISEZE LINK-UL BLOGULUI LOR,
SA -I ANUNTE PRINTR-UN COMENTARIU PE BLOGUL LOR,
SA SCRIE DIN PARTEA CUI AU PRIMIT PREMIUL"

File de peste in folie

Ingrediente
File de peste(se poate pune si peste fara sa fie file dar trebuie sa fie subtire taiat), unt (margarina sau ulei), condimente, lamaie, folie de aluminiu
Mod de preparare
Se rupe folia de aluminiu in asa fel incat sa putem pestele pe ambele parti si sa se inchida ermetic, o ungem cu unt (margarina sau unt), punem fileul care a fost dat prin condimente, il stropim cu lamaie si impaturim folia. Pachetelele astfel formate se pun pe gratar  sau in cuptor si se lasa pe ambele parti, eu il prefer la grartar.

Se serveste cu garnitura obisnuita.

joi, 3 iunie 2010

Adelina

Ultima poza necesita o explicatie: Adelina se aseaza pe matura si dupa aceea imi arata intr-o carte "Baba" era o vrajitoare care zbura pe matura.

Am castigat la concurs


In februarie am participat la mai multe concursuri si dupa aceea nici nu m-am mai singhisit sa verific daca am castigat si m-am trezit cu cadoul acasa. Au fost de fapt doua dar unul inca il mai astept.
Asa ca bafta celor care participa, nu se stie niciodata.

Castig la Happy

Am fost fata strangatoare si am adunat puncte la Happy si mi-am ales de ele un termometru electronic.

Explicatie

Cred ca sunt datoare cu o explicatie si anume de ce am lipsit atata timp din peisaj?
Am sa va explic cat mai scurt posibil: sunt insarcinata si am incetat sa mai scriu nu pentru ca nu am avut timp ci pentru ca in primele trei luni, dupa cum multe femei stiu, m-am simtit mult prea epuizata si fara chef de nimic. Apoi a urmat gasirea unui joc captivant pe facebook, dar in scurt timp m-am plictisit de el pentru ca iti mananca toata ziua si am cam renuntat la el si m-am reapucat de concursuri ca, de, este CRIZA si poate mai pica ceva.
Related Posts with Thumbnails