MySpace Layouts
MySpaceLayouts

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

duminică, 10 mai 2009

Frumusete

MASTI PENTRU PAR



1.) Masca cu ulei de masline si ou(Contra caderii parului)

Amesteca si aplica pe parul curat 2 linguri ulei de masline/ulei de ricin+1galbenus de ou+cateva picaturi de lamaie .Lasa o ora sau doua, spala-te si clateste-te abundent. Dupa aplicare se recomanda uscarea naturala.

2.) Masca cu avocado si miere(Ideala pentru parul fragil)

Amesteca un avocado (bine copt, usor moale) pisat cu o lingura de lamaie si doua linguri de ulei de masline. Amesteca pana se transforma intr-o pasta omogena, apoi aplica pe parul uscat. Stai cat poti de mult cu masca pe par, apoi spala-te cu un sampon delicat, conceput pentru copii.

3.) Masca cu iaurt si ou(Pentru par gras sau cu tendinta de ingrasare)

Amesteca un albus de ou cu sapte linguri de iaurt. Aplica masca si lasa sa actioneze pentru o jumatate de ora sau mai mult, apoi se clateste-te.

4.) Masca cu ulei de masline(Pentru a hidrata si reda stralucirea parului)

Amesteca 5 linguri cu ulei de masline cu doua oua. Maseaza pe parul uscat si acopera-ti capul cu un prosop sau cu o casca pentru dus. Lasa masca sa actioneze cel putin o jumatate de ora, apoi spala-ti parul.

5.) Tonic cu suc de patrunjel.

Amesteca o jumatate de ceasca cu suc de patrunjel cu trei linguri de ulei de masline. Aplica amestecul la nuvelul radacinilor si pe lungimea parului, masand delicat. Lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi spala-te.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails