MySpace Layouts
MySpaceLayouts

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

vineri, 19 iunie 2009

Concursuri

Nu stiu cati din cei care ma cunosc stiu despre mine ca ma pasioneaza concursurile. Aceasta pasiune ma bantuie inca de cand eram mica. Va imaginati ca am participat la tot felul de concursuri: am strans etichete, capace, coduri de bare; am participat la concursuri din reviste, de la radio, TV, etc.

Inainte aproape ca nu castigam nimic si sincer nu stiu ce ma mai mana in lupta. Imi amintesc si acum cand am participat cu sora mea la un concurs la Radio Iasi, asta pe cand aveam 14 ani. Trebuia sa ii trimitem o scrisoare lui Mos Craciun. Da; eu scrisesem ceva ce avea legatura cu trecutul si sora mea ceva din viitor, sau invers. Am castigat atunci 500 de lei amandoua.
Apoi nu va puteti imagina ce tare am tipat cand, participand la o promotie la Coca-Cola prin care castigai un ursulet polar daca aveai capacele potrivite si am gasit intamplator capacul valoros. Am fost asa de fericita in ziua aceea...
Sau ce suparare m-a cuprins cand am aflat ca am castigat la o revista dupa ce perioada de ridicare a premiului se sfarsise.

Nu de mult timp, insa, am inceput sa particip la concursuri pe net si vad ca pana acum am avut succes.


Sper ca imi veti ura bafta in continuare.

Un comentariu:

Related Posts with Thumbnails