MySpace Layouts
MySpaceLayouts

marți, 15 decembrie 2009

Horoscop 2010

BERBEC

În acest an va fi anul schimbarii. Veti putea sa va afirmati mai usor in legatura cu cunoscutii. În acest an va fi bine pentru ca toate frustrarile pe care le-ati avut timp de 3 ani vor disparea. Veti fi capabil de a face modificarile pe care le-ati gândit timp de aproape cinci ani.

Energia dvs este în crestere pâna în aprilie, în particular veti fi împinsi la actiune. Vitalitate dvs va face sa luati cele mai bune decizii, alegeti sa fiti optimisti! Energia voastra morala va ofera mai multe momente de euforie, atunci când veti simti ca totul este posibil ... si aveti dreptate! Dar nu uitati ca puteti pierde timpul, va fi bine sa va dozati energia, nu cedati la excesivitatea dumneavoastra. Activitatile în aer liber sunt deosebit de recomandate pentru dvs, mai ales în iunie, ceea ce va face sa eliberati stresul generat de activitatea dvs.; natura, contactul cu pamantul, ritmurile naturale va ajuta sa va mentineti energia pe parcursul întregului an, care se anunta fara dificultati majore, atât timp cât va veti controla impulsivitatea.

TAUR

Anul 2010 este anuntat ca fiind favorabil, în special pentru continuarea planurilor pe care le-ati implementat deja de trei ani. Deci, rafinarea strategiile, reprezinta ultima miza. Veti simti mai mult nevoia de cooperarea cu mediul dvs.: trebuie sa va urmati instinctul, care se muleaza pe realitatile concrete.

În ciuda unor minusrui la forma dumneavoastra generala, vi se va mentine un nivel energetic pozitiv pe tot parcursul anului. Momente de oboseala ce vor aparea provin în principal din consecintele obiceiuri proaste de igiena în viata dumneavoastra. Ati devenit constienti de faptul ca trebuie sa renuntati la ele, este timpul sa incetati cu aceste obiceiuri proaste. Incepeti anul nu asa stralucit, dar energia va va creste treptat. Vitalitatea ajunge la maximul ei începând cu luna octombrie. Tot ce este legat de arta va face sa va reîncarcati bateriile în mod pozitiv. Nu ezitati sa aveti grija de dvs mai mult, de corpul dvs, luati-va cat timp credeti ca e necesar pentru acest lucru. Trendul in acest an este ascendent, si va va ajuta sa alungati îndoielile inutile pe care le aveti.

GEMENI

Anul 2010, vine sa trezeasca în dvs o dorinta intensa de afirmare in anturajul dumneavoastra. Iti exprimi opiniile cu vehementa si usurinta, chiar daca aceasta înseamna sa socheze audienta. Aceasta perioada este favorabila, pentru ca veti vedea în cele din urma o rezolvare pentru o parte din grijile tale interioare. Cei care invidiaza usurinta cu care rezolvati problemele nu vor îndrazni sa va critice, pastrati echilibrul interior pozitiv, încrederea în tine consolideaza propria eficienta.

Veti avea o multime de energie în acest an, problema va fi de a gestiona aceasta energie, si a nu o risipi în directii nefolositoare. Anul începe în tromba, cu activitati în toate directiile, urgentele de gestionat, va veti simti util, fara nici o îndoiala! Pe de alta parte, în aprilie si mai, veti fi expus la situatii stresante, care, prost gestionate, sunt susceptibile de a trezi uneori reactii violente. Dificultatea este ca va trebui sa faceti eforturi pentru a va încetini impulsivitatea, mai ales in timpul unor activitati ce trebuiesc facute rapid, fii atent cu energia electrica. Alocati-va ceva timp pentru a va odihni, daca doriti sa rezistati nervos pe o perioada mai mare de timp, si alocati-va timp pentru sport; va va consolida rezistenta. Sfârsitul anului, începând cu luna septembrie, catifeleaza în sensul bun, veti avea mai multe ocazii de a va destinde si a avea grija de dvs.

RAC

Anul 2010 aduce vestea unei reînnoiri în viata ta pe toate planurile. Veti avea arta de a simplifica toate lucrurile în timp va veti afirma mai mult, ceea ce va surprinde oameni in jurul dvs. Contrastand cu felul dumneavoastra de a fi discret,in acest an va trebui sa fiti auzit, sa lasati la o parte discretia ... Acest lucru va va permite sa faceto progrese esentiale în anturajul dumneavoastra. În acest an este foarte favorabil sa va cunosteti mai bine pe dvs insiva.

Desi începutul anului, forma dumneavoastra nu este cea mai buna, încetul cu încetul aceasta va creste, ajung la maximul formei in lunile de vara. Sistemul digestiv va va avea nevoie de ceva ingrijiri. Nu trage de fiare, si evita felurile de mâncare prea condimentate. Va surveni o modificare în modul de alimentare al dumneavoastra. Adaptat-l mai mult la stilul dvs de viata. Incepand cu Aprilie veti mai asculta organismul dumneavoastra si veti fi mai respectuos cu limitele sale. Fii activ in viata de zi cu zi, iesi, dedica-te activitatilor preferate, va fi esentiala pentru dumneavoastra în aceasta perioada de activitate intensa, care nu corespunde cu ritmul natural al dvs. Ai de profitat de energia de la Saturn, în ciuda unor accese de oboseala, vei rezista la ceea ce este cel mai important pentru tine.

LEU

Anul 2010, va va permite sa avansati mai rapid in cariera propulsand realizarile tale. Constiinta ta vine sa-si reafirme valorile si aspiratiile, trebuie sa spuneti tare si puternic capabilitatile de care sunteti in stare.Simti ca poti controla toate problemele si astfel poti avansa in cariera. Preiei fraiele problemele, ceea ce duce in 90% din cazuri la rezolvarea acestora.

Acest an începe sub semnul energiei de pe Marte, astfel incat vei ravarsa de vitalitate. Energia va creste pâna în aprilie, nu vor lipsi situatiile limita, dar veti trece cu bine! Evolutia vietii dvs. va creste moralul dandu-va seama ca va indreptati în directia cea buna, nimic nu pare sa va opreasca, determinarea dumneavoastra va va permite treceti de orice obstacolele cu usurinta. Dar nu uitati ca trebuie sa luati în considerare ca energia trebuie consumata treptat si nu toata odata. Activitatile sportive va vor permite sa va cresteti rezistenta si energia nervosa; ritm, arte vizuale, concerte, serbari va va ajuta sa va mentineti energia pe parcursul acestui an, care se anunta fara dificultati notabile, atâta timp cât va veti controla impulsurile.

FECIOARA

Anul 2010, anunta o renastere, o realiniere a obiectivelor dumneavoastra în sens larg, o dezvoltare generala care va va permite sa fiti mai precis în actiunile dvs. Într-adevar, simti nevoie de a re-examina actiunile tale cu claritate, în scopul de a avansa mai eficient, vei încerca sa elimini tot ceea ce este de prisos. Veti reveni la obiectivele personale, care va permite sa va arate limitele legate de anturajul dumneavoastra.

Ai o revarsare de energie la începutul anului, nevoia ta de activitate va fi cea mai buna demonstratie. Cu toate acestea, pasele emotionale care le treci, desi acestea sunt incitante au tendinta de a va consuma prea mare parte din rezerve dumneavoastra. Fereste-te de preocuparile artistice, veti petrce mult mai mult timp ca sa va refaceti nervos. Anturajul dumneavoastra va va solicita extrem de mult si dvs nu veti mai aveaprea mult timp pentru a va ocupa de anumite detalii cu privire la modul de viata al dvs. Din Aprilie va veti ocupa de anumite detalii care va vor ajuta sa va umpleti de energie, în special cu privire la produsele alimentare pe care le consumati. Unele modificari vor pune capat disconfortului stomacal, care este accentuat prin de activitatile pe care le-ati facut la începutul anului. Sedentaritatea va disparea, fugiti în mod regulat, aveti nevoie de odihna completa, si de a mobiliza sistemul muscular.

BALANTA

În anul 2010 se anunta o perioada foarte buna în ceea ce priveste viata sociala, cum ar fi relatiile dvs. cu ceilalti. Veti simti o dorinta tot mai mare de libertate, în acelasi timp o nevoie de a crea sau de a consolida anumite aliante. Aveti capacitatea de a combina aceste doua laturi ale diplomatie dvs., dar necesitatea de a impune va va fi mai puternica decât de obicei. Tindeti sa armonizati, de aceasta data prin afirmarea ferma dorintele voastre.

Energia dv vine, în mare parte de la stimulari directe sau indirecte ale anturajului dumneavoastra. Fiti vigilent cu prioritatile dumneavoastra, cu pericolul de a dispersa energie în toate directiile. Activitatea dvs. se intensifica si consuma din ce in ce mai multa energie din Februarie pâna la sfârsitul lunii Aprilie. Provocare frumoase din perspectiva! Daca ati face fata acestei provocari, veti traversa aceste luni cu zambetul pe buze. Daca nu, e posibil sa aveti o cadere din care cu greu va veti recupera ... Puneti accentul pe eliminarea toxinelor si supravegherea sistemul dvs. renal.

SCORPION

În acest an, va începe un nou ciclu de viata ta. Multe schimbari se vor produce în cele din urma într-un mod vizibil. Sunteti gata pentru a concretiza aspiratiile pe care le-ati avut în vederede mai bine de trei ani. Vitalitatea dvs. creste în acest timp, simtiti impulsuri puternice de a trai în deplina armonie cu idealurile dumneavoastra.

În acest an va fi departe de a fi odihnit, mai ales ca excesivitatea dumneavoastra si reactiile emotionala va consuma toata energia. Nu lasati subiectivismul sa va acapareze, pastrati-va calmul, profitati de aspectele bune ale existentei care va apar, fara a va gandi la trecut saua va simti vinovati. Vitalitatea dvs. este excelenta pe parcursul acestor douasprezece luni, energia psihica va fi cea care va fi solicitata. Vei avea momente in care te vei putea retrage pentru a-ti reîncarca bateriile. Forma fizica si psihica a dvs. este atenuata, între Aprilie si Iunie, care va vor face sa va ganditi la mai mult calm si relaxare. Toate terapiile si grijile legate de apa vvor fi favorabile pentru dvs. Un sentiment de ragaz apare în Iulie si va va permite sa va eliberati nervos, este timpul sa beneficiati în liniste de timpul liber.

SAGETATOR

Anul 2010, va va permite sa vedeti drumul pe care vreti sa il urmati intr-o lumina noua, ceea ce steptati de doi ani. Perioada va fi ideala pentru a rezolva o situatie care va consuma în plan profesional sau relational. Aveti nevoie de o evolutie personala, care are toate sansele sa se concretizeze in acest an.

Veti începe în acest an plin de energie, va administrati energia cu îndrazneala si entuziasm. Energia dumneavoastra va împinge sa actionati cu orice pret, veti avea nevoie de control, mai ales pe masura ce va veti lansa in actiuni constructive care va vor consuma enrgia, aceasta intamplandu-se pâna în luna Iunie. Din Iulie, semnele de oboseala devin vizibile si aveti nevoie de iseri in natura pentru reincarcarea bateriilor. Optimismul dumneavoastra va sprijina în mare masura, incepand cu luna Septembrie va veti simti iar plini de energie si veti fi gata de orice activitate.

CAPRICORN

Acest an, 2010, va aduce multe realizari si vor aparea dezvoltari pe latura personala. Simtiti nevoia de progres care pe buna dreptate, va arata calea de urmat. Este momentul ideal pentru a va lansa un nou proiect, pentru ca in acest an aveti cele mai multe atuuri.

Anul 2010, va mobiliza energia de baza, veti avea dificultati sa gasiti timpul necesar pentru a va odihni. Aveti grija sa nu fiti suprasolicitat la munca, nu faceti risipa de energie, daca doriti sa rezistati. Ai nevoie de pauze zilnice, ofera-ti iesiri de agrement, în special în perioada aprilie-iunie, pentru a petrecere timpul liber asa cum preferi. Incepand cu luna Mai vei face primii pasi catre succes, vei fi invadat de un optimism contagios, acesta este momentul ideal pentru a te relaxa ... Va trebui sa va alocati timp util pentru spectacole, escapade la munte sau picnicuri. In toamna av veti stabiliza enrgia fara a mai avea fluctuatii.

VARSATOR

Anul 2010, anunta o perioada în care veti fi mult mai optimist si mai combatant decât de obicei. Evenimente incepute acum mai bine de trei ani ajung la scadenta si va trebui sa sa tragi cateva concluzii asupra lor si sa stabilesti planul de viitor. Simtiti nevoia sa va apropiati de cei care împartasesc idealurile dumneavoastra.

Horoscopul din acest an începe sub semnul optimismului. Setea pentru a trai va incita si va lanseaza în noi activitati. Controlati-va ritmul!. Energia dumneavoastra va permite sa va autodepasiti, dar ar fi bine sa privilegiati activitatile care va mobilizeaza si care va dezvolta rezistenta la efort. Ar fi bine sa aveti grija de corpul dumneavoastra, în ciuda exceselor pe care le faceti! Aveti nevoie de odihna mai multa pentru a continua in acest ritm, pâna în noiembrie. Ar fi ideal sa va planificati activitatile si si sa o lasati mai moale cand simtiti ca e cazul. Reorganizati-va pentru un echilibru mai bun si un stil de viata mai bun.

PESTI

Imaginatia dvs. va fi ancorata mai mult la realitatile concrete din viata permitandu-va sa actionati în conformitate cu obiectivele dvs. personale. Veti simti ca este momentul sa va ganditi la dumneavoastra, si sa va genstionati propriile motivatii dvs. si sentimente fara a mai fi influentat de ceiltati.Anul 2010, va poate aduce noroc, totul este sa profitati de sansele oferite. Veti fi capabil sa depasiti un obstacol, care v-a limitat pana acum.

Acest an va fi decisiv pentru modul de viata, care va prejudiciaza sanatatea. Nivelul de energie la inceputul anului este la o valoare decenta, în special la nivel moral, veti vedea totul in roz datorita optimismul dvs. consolidate. In ciuda miscarilor emotionale pe care le va trai între aprilie si iulie, nivelul energetic va ramane constant. Va trebui sa va alocati mai mult timp pentru a va ocupa de alimentatia si de a incerca sa eliminati toate produsele care va dauneaza. Aveti nevoie de liniste si calm la intervale regulate. Trebuie sa va dezvoltati rezistenta musculara, luna iunie este momentul sa începeti un sport în aceasta directie.

Am incercat sa respect, cat s-a putut, culorile fiecarei zodii.

Informatie preluata de pe http://www.horoscop2010.info/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails