MySpace Layouts
MySpaceLayouts

vineri, 8 mai 2009

Pastila zilei - 8.05.2009

Propunerile administratiei pentru modificarea CCM 2009 in perioada de criza:

CONCEDIUL MEDICAL Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.

OPERATII CHIRURGICALEOperatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajatla noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noiv-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom consideraacest lucru indisciplina la locul de munca.

ZILE IN FOLOS PERSONALFiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambatasi duminica.

ZILE DE CONCEDIUToti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului.Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARIAceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai putetiface nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rarein care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea sevor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati inpauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa vaterminati insarcinarile pe ziua respectiva.

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECESAcest incident poate fi acceptat ca scuza . In orice caz, este necesarun preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sava preia atributiile.

FOLOSIREA TOALETELORMult prea mult timp se petrece la toaleta. In viitor se va merge latoaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror numeincepe cu "A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu "B" dela 8:20 la 8:40, si asa mai departe.
Daca nu va puteti depalsa in timpul alocat,veti fi nevoiti sa asteptati pana adoua zi cand sunteti programati. Insituatii de maxima urgenta, angajatii pot face shimb de locuri intre ei.Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobeaceasta schimbare in scris.In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete.La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica seva retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientulva fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata inziarul intern al companiei la rubrica "Acte de indisciplina".

PAUZA DE MASAPersoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuiesa manace mai mult pentru a arata sanatoase . Persoanele cu greutatenormala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta.Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece estesuficient pentru a lua o pastila de slabit.Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aicipentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari,comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari,suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.

CUM NE IMBRACAMEste recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariuluiprimit.Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vompresupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar, deci nu avetinevoie de o marire de salariu.Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administratibanii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nuaveti nevoie de o marire de salariu.Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si inconsecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.

Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails