MySpace Layouts
MySpaceLayouts

luni, 6 iulie 2009

10 Sfaturi practice


1. Arama (cuprul) se curata usor cu bere calda.



2. Vasele din metal in care se pregatesc legumele distrug vitaminele in totalitate.



3. Legea de aur a bunicii: legumele ce cresc in pamant se pun la fiert in apa rece, iar cele ce cresc la suprafata se pun la fiert in apa fierbinte.



4. Varul amestecat cu putina piatra acra va face ca mustele sa nu mai stea pe pereti.



5. Stafidele, nucile si alunele se pun in prajituri numai dupa ce au fost date prin faina, ca sa nu cada la fund.

6. Pentru a pastra legumele proaspete, ele vor fi invelite intr-un prosop ud.

7. Prajiturile si cozonacii iau o culoare frumoasa, daca se ung pe deasupra, inainte de a le baga la cuptor, cu cafea cu lapte.

8. Un vas de portelan crapat sau care suna a spart se lipeste la loc daca il fierbeti in lapte proaspat.

9. Alunele de padure se scot mai usor din coaja, daca se pun in apa calda 24 de ore.

10. Curatirea clantelor de la usi se face frecandu-le cu o carpa imbibata cu amestecul de 100 ml amoniac si 100 ml alcool.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails