MySpace Layouts
MySpaceLayouts

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

sâmbătă, 18 iulie 2009

Jurnalul elevului Nelu

vacanta me-a de prima Vara

nea zis noa tovarsa invatatoare la scoala ma copi luat vacanta de primavala si ducetiva sa va relacsati si sa venit odihnit la clasa iar tu nelulele relacseazate de tot ca poate nu mai tentorci sami scot peri albi de par pe cap. parinti mei mea spus ca ma, vacanta asta ori te inchid in bae ori te duc la tara la bunici, saracii. Eu mam bucurat sa ma inchiza in bae ca miami place acolo ca ma joc cu trasu apii la tualeta si cu saponera in ghiveta, une fac lupte de corabiii da pina la urma parinti mei ma dus la bunici la tara. Mia mea placut tare la tara la sat la bunici ca a fost vesel. Bunica cind ma vazut ca ma adus mama si tata si mama de mini sa bucurat sa fugit in fundu curti creca sa dee de mincare la pasarelele ca sa suit intrun copac si sa ascuns si na mai venit jos decit peste doa zile cin mam jucat ieu cu toporu sam taeat copacu dea cazut bunica da nu sa lovit ca venit peste niste gaine care e bine sana toase si leam mincat eri in ceorba. Bunelu cind ma vazut sa bucurat si iel ca la stropit tata cu mama cu apa ca sasi revie de la bucurie si a fugit dupa mine prin curte sa mam bratiseze si creca si ca sami arate ce coasa noa sia cunparat ca era cu ea in mina si voea sa joace prinsa cu mine da san pedicat si deatunci nustiu cei cu iel ca na telefonat de la spital. La tara mia cel mai tare mea placut porcu la bunica cind eam dat drumu din cotineata sa intrat la vece peste mama de ia darmat cabina deam scoso pe mama cu funea din groapa de nici tata na vrut sai faca respirate gura la gura decit dupa cea spalato pe fata cu gaz lambant.
Am vazut ca pe fata porcului ie doa gauri ca la priza sam bagat in iele radeoul lui bunica da na cintat radeoul ci a fugit porcu cu aparatu dupa iel. Mia mea mai placut motanu din curte care lam ingropat in fundu curti adica ceam mai gasit de la el. Pasarelele de o grada ma amozat mult ca era proaste si ciugulea tot ce le dadeam chear si ciunga din gura ca ciugulito cocosu care deaia na mai cucurigat dimineata ca cred ca a perdut noaptea in cotet sa faca baloane si daia a murit incleat la gura. Gainelele lui bunica care mei ramasesesera am incercat sa lenvat san noate la girla da creaca a vazut pesti la fund si deaia na mai iesit la mal. Mia mea parut rau ca na mai esit ca finca napucasesem sami fac pene de indian din coadele lor asa ca mam jucat de stefan celmare care a dat foc la holde si la claiele de pae cind fugea de turci deaia am dat foc la capitele de fin ale lui bunica care ars de tot da na stins repede cind a venit ponperii sa stropeasca primaria si scoala din sat care arsesesera de la caminul cultural unde tocma ajunsesese incendiu cind am plecat ieu acasa care incepe scoala.
Nelu.

5 comentarii:

  1. Nelu, mă scuzi că nu am putut să îţi citesc în totalitate pagina de jurnal. Ai putea să te străduieşti mai mult la şcoală! Ştiu că sunt mulţi alţii ca tine şi mă tem de ziua când va trebui să-mi dai pensie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeule asta de unde ai mai scos-o?

    RăspundețiȘtergere
  3. Avand in vedere ca a avut o 'tovarasa' invatatoare...cine stie poate va da salarul acum. :)

    elite: dintr-un ziar forte vechi

    RăspundețiȘtergere
  4. E misto daca gresesti cand scrii pe tastatura nu se observa.:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails