MySpace Layouts
MySpaceLayouts

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

vineri, 6 noiembrie 2009

Filme


De cativa ani comisia audiavizualului a obligat programele TV sa afiseze, in timpul difuzarii filmelor, grupa de varsta caruia i se adreseaza. O idee foarte buna pentru parintii care sunt preocupati de nonexpunerea copiilor la materiale televizate inadecvate. As propune sa se realizeze o astfel de clasificare si a filmelor care circula pe retea pentru ca mare parte din copii de azi prefera vizionarea unui film de aici in detrimentul programelor TV, la care sincer nu prea ai ce vedea. Imi dau seama ca asa ceva este un lucru foarte greu de realizat, dar daca toata lumea ar fi constienta de utilitatea acestuia cred ca s-ar putea realiza. Voi ce credeti?

2 comentarii:

  1. "daca toata lumea ar fi constienta..." :)...din pacate multi uitam sa fim constienti de lucruri cu adevarat importante si ne pierdem in hatisul acestei vieti contraconometru.
    Da! ar fi minunat daca s-ar acorda importanta mai multa informatiilor pe care copiii nostri le intalnesc in mass media sau aici , pe "net". Karina mea, care are 1,8 luni se uita zilnic , ore in tregi la DVD uri cu desenele lui Disney .De ce? pentru ca traiesc intr-o societate in care relatiile sociale sunt alterate, mai precis inexistente; si nu am de unde sa ii ofer un grup de copii de varsta ei cu care sa se joace. Si ca sa pot sa imi fac treburile casnice zilnice sunt nevoita sa ii bag un dvd cu desele lui disney...Mai tarziu insa nu stiu daca ii mai pot controla programul si stiu cu siguranta ca va fi greu sa ii controlez preferintele pentru programele Tv sau internet...
    Dupa mine, vechile jocuri in matura, simple, sanatoase sunt cele mai normale si educative mijloace cu care se poate forma un copil "sanatos"

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iti traiasca fetita si Adelina mea are un an si o luna si incerc sa o scot cat pot de mult in parc dar acum cu frigul si cu gripa asta porcina imi este din ce in ce mai greu.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails